OREA HOTELS s.r.o. - page 1

Předkrmy
70 g Filátko z uzeného pstruha s nočkem z jemného křenovo-bramborového salátu
75,-
100 g Vejce plněná bylinkovým žervé s bazalkou
75,-
150 g Gratinovaná zelenina s balkánským sýrem
75,-
150 g Drůbeží játra na majoránce s pečenými jablky
75,-
Polévky
0,33 l Silný hovězí vývar se sušenými rajčaty a parmazánem
39,-
0,33 l Jemný brokolicový krém se zakysanou smetanou
39,-
0,33 l Tomatová polévka s mozzarellou a bazalkou
39,-
Hlavní jídla
150 g Filet z candáta na roštu s bylinkovým máslem, zeleninou ratatouille a
šťouchaným bramborem
220,-
150 g Medailonky z jeleního hřbetu na bylinkách s žampionovým ragú,
brusinkovou omáčkou a bramborovými špalíky se slaninou
280,-
150 g Špíz z vepřové panenky se slaninou, žampiony a cuketou,
jemnou smetanovou omáčkou a opečeným bramborem
160,-
150 g Smažené vepřové řízky v obalu z kukuřičných lupínků, bramborová kaše
140,-
České speciality
150 g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami
140,-
150 g Český talíř /pečené vepřové a uzené maso, bílé zelí,
bramborový a houskový knedlík/
140,-
2300 g Pečená kachna s dušeným červeným a bílým zelím a variací knedlíků
760,-
/Pro 4 osoby, objednávka den předem/
1 2,3
Powered by FlippingBook