OREA HOTELS s.r.o. - page 1

Couvert
10,-
PŘEDKRMY A STUDENÁ KUCHYNĚ
HORS D´OEUVRE AND COLD DISHES
VORSPEISEN UND KALTE SPEISEN
30 g Uzený norský losos s wasabi smetanou,
95,-
máslovými soudečky a toasty z bílého chleba
Norwegian Smoked Salmon with Wasabi Cream, Butter and Toasts
Geräucherter norwegischer Lachs mit Wasabisahne, Butter und Toasts
50 g Terinka z kachních jater v anglické slanině
95,-
s brusinkovo-pomerančovou omáčkou
Duck Liver in Bacon with Cranberry-Orange Sauce
Entenleber im Speck mit Preiselbeer-Orangensauce
100 g Vepřová šunka a salám „Gurmán“ v parmazánové krustě
80,-
s hoblinkami másla a perličkovou cibulkou
Pork Ham and „Gurmán“ Salami in Parmesan Crust with Butter and Onion
Schinken und Salami „Gurmán“ in Parmesankruste mit Butter und Zwiebel
110 g Variace českých sýrů s bazalkovým pestem a vinnými hrozny
100,-
Bohemian Cheeses with Pesto and Grapes
Böhmische Käse mit Pesto und Trauben
POLÉVKY
SOUPS
SUPPEN
Slepičí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi
35,-
Chicken Consommé with Meat, Vegetable and Home-made Noodles
Hühnerbrühe mit Fleisch, Gemüse und hausgemachten Nudeln
Krémové cappuccino z pravých lišek zdobené parmazánem
50,-
Chanterelle Cream Soup Garnished with Parmesan
Pfifferlingcremesuppe mit Parmesan garniert
Kulajda s čerstvým koprem a zastřeným vejcem
50,-
White Dill Soup „Kulajda“ with Poached Egg
Weiße Dillsuppe „Kulajda“ mit pochiertem Ei
1 2,3,4,5,6,7,8
Powered by FlippingBook