OREA HOTELS s.r.o. - page 1

Studené a teplé předkrmy
Cold and Hot Hors d´oeuvre / Kalte und warme Vorspeisen
Růže z parmské šunky s perličkami cukrového 135 Kč
melounu a kapkami ovocného balsamica
Parma Ham with Melon and Fruit Balsamico
Parmaschinken mit Melone und Fruchtbalsamico
Rozpečený kozí sýr s rukolovým salátem,
155 Kč
cherry rajčátky a janovským pestem
Melted Goat Cheese with Rucola, Cherry Tomatoes and Pesto
Geschmolzener Ziegenkäse mit Rucola, Cherry Tomaten und Pesto
Kachní prsa pečená do růžova
95 Kč
na nektarinkovo-mangovém chutney s teplým toastem
Roasted Duck Breast with Mango-Nectarine Chutney and Toast
Gebratene Entenbrust mit Mango-Nektarine Chutney und Toast
Polévky
Soups / Suppen
Jemná tomatová polévka s mozzarellou,
75 Kč
lístky čerstvé bazalky a chlebovými toasty
Tomato Soup with Mozzarella, Fresh Basil Leaves and Toasted Bread
Tomatensuppe mit Mozzarella, frischem Basilikum und Toasts
Kuřecí consommé s domácími nudlemi a zeleninou 50 Kč
Chicken Consommé with Home-made Noodles and Vegetable
Hühnerconsommé mit hausgemachten Nudeln und Gemüse
Krémová polévka z pravých hřibů
80 Kč
s parmazánovou tyčinkou
Mushroom Cream Soup with Parmesan Stick
Pilzcremesuppe mit Parmesanstange
Rizota a těstoviny
Risotto and Pasta / Risotto und Teigwaren
Rizoto s lesními houbami, italskou pancettou 135 Kč
a čerstvým rozmarýnem
Risotto with Mushrooms, Pancetta and Fresh Rosemary
Risotto mit Pilzen, Pancetta und frischem Rosmarin
Krémové rizoto s mořskými mušlemi
185 Kč
a grilovanou krevetou
Cream Risotto with Sea Mussels and Grilled Prawn
Cremerisotto mit Meermuscheln und gegrillter Krevette
Boloňské špagety s masovým ragú
170 Kč
a čerstvými bylinkami sypané parmezánem
Spaghetti à la Bologna with Meat Ragout, Fresh Herbs and Parmesan
Spaghetti Bolognese mit Fleischragout, frischen Kräutern und Parmesan
Tagliatelle verdi s plátky česneku a žampiony 250 Kč
restované na olivovém oleji s tygřími krevetami
Tagliatelle verdi with Garlic, Mushrooms and Tiger Prawns
Tagliatelle verdi mit Knoblauch, Champignons und Tigerkrevetten
Domácí ravioly plněné ricottou a špenátem 155 Kč
se smetanovou omáčkou s parmazánem
Home-made Ravioli Stuffed with Ricotta and Spinach
with Cream Sauce and Parmesan
Hausgemachte Ravioli gefüllt mit Ricotta und Spinat
mit Rahmsauce und Parmesan
Ryby
Fishes / Fische
120 g
Flambovaný mořský okoun
395 Kč
na neapolský způsob s tenkými
bramborovými plátky, rozmarýnem a cibulí
Flambéed Sea Bass, Naples Style with Potato Slices,
Rosemary and Onion
Wolfbarsch nach neapolitanischer Art, flambiert, mit
Kartoffelscheiben, Rosmarin und Zwiebel
500 g
Pečená pražma marinovaná
290 Kč
v bylinkovém oleji se zeleninovým Juliáne
Roasted Gilthead Bream in Herb Oil Marinade
with Vegetable Julienne
Gebratene Brasse mariniert im Kräuteröl mit Gemüsejulienne
150 g
Pečený losos na listech restovaného
275 Kč
špenátu s parmazánovou omáčkou
Roasted Salmon on Spinach Leaves with Parmesan Sauce
Gebratener Lachs mit Blattspinat und Parmesansauce
Masa
Meat Dishes / Fleisch
200 g
Toskánský steak se zeleninovým špízem 390 Kč
a omáčkou peperoncini
Tuscan Beef Steak with Vegetable on Skewer
and Peperoncini Sauce
Toskanisches Beefsteak mit Gemüse am Spieß
und Peperoncinisauce
200 g
Grilovaný flank steak „ANGUS“
290 Kč
na lůžku z rukoly s jemnou pepřovou omáčkou
Grilled Flank Steak „ANGUS“ on Rucola with Pepper Sauce
Gegrilltes Flank Steak „ANGUS“ mit Rucola und Pfeffersauce
150 g
Vepřová panenka pečená v krustě
195 Kč
z čerstvých bylinek a sýra Pecorino
s cuketovým ragú s vůní šafránu
a kroketou z lístků mladého špenátu
Pork Tenderloin Roasted in Crust of Fresh Herbs and Pecorino
Cheese with Courgette Ragout Flavoured with Saffron
and Spinach Croquette
Schweinsfilet gebraten in Kruste aus Kräutern und Pecorino Käse,
Zucchiniragout mit Safranduft und Spinatkrokette
150 g
Vepřová líčka na portském víně
180 Kč
podávaná na listovém špenátu s piniovými oříšky
Pork Cheeks with Port Wine Sauce Served on Spinach
with Pine Nuts
Schweinswangerln mit Portweinsauce, Spinat und Pinienkernen
150 g
Kuřecí prsa protýkaná máslem
170 Kč
s cukrovým hráškem a křupavou parmskou šunkou
Chicken Breast with Butter, Peas and Crisp Parma Ham
Hühnerbrust mit Butter, Erbsen und knusprigem Parmaschinken
Tradiční jídlo
Traditional Meal / Traditionelle Speise
500 g
Konfitované kachní stehýnko
230 Kč
na vinném zelí s karlovarským knedlíkem
Confit Duck Leg with Wine Cabbage and Dumpling
Entenkeule confit mit Weinkraut und Knödel
1 2,3,4
Powered by FlippingBook