Lokální produkty-Orea Hotel Voroněž Brno

Orea Hotels & Resorts

Orea Hotel Voroněž Brno

HADAČ A ZAPLETAL

Firma Hadač a Zapletal byla založena v roce 1994 a zaměřuje se na dodávky čerstvého vepřového a hovězího masa a masných výrobků. Sortiment je tak široký, že si v něm ten „svůj“ výrobek vybere opravdu každý. Kvalitu jejich výrobků ocenilo v roce 2015 Sdružení českých spotřebitelů a udělilo firmě prostřednictvím Krajského hejtmana ocenění „Spokojený zákazník Jihomoravského kraje.“

Orea Resort Sklář Harrachov

FILOUNSKÉ PODMÁSLÍ

Farma Filoun rodiny Šourkových se nachází na severní straně kopce Filoun (578 m. n. m) nad obcí Plavy v Jizerských horách v Liberecké kraji a je zaměřena na ekologický chov holštýnského skotu. Veškerá produkce mléka je zpracována na farmě ve vlastní mlékárně na bio výrobky. Zaměřujeme se převážně na výrobu tvarohů, másla, podmáslí a měkké tzv. čerstvé sýry. BIO Filounské podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla, má vysokou nutriční hodnotu a zvýšený obsah esenciálních mastných kyselin, podporuje trávení. Obsah tuku max. 1,5 %.

Orea Resort Horizont Šumava

ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ ŠNEBERGR

Rodinná firma s dlouholetou tradicí nabízí široký sortiment uzenářských výrobků z řemeslné výroby, včetně bavorských specialit. Navazuje tak na tradiční výrobu šumavských specialit dobře zauzených a tím i s neopakovatelnou chutí. Vyrábíme tradiční šumavské speciality i ostatní uzenářské zboží. Vše bez použití velkovýrobních technologií. Tradiční řemeslná výroba je návratem ke kvalitě. Naše maso pochází z ekologicky čisté oblasti podhůří Šumavy.

Orea Resort Santon Brno

EKOFARMA JAVORNÍK

V podhorské oblasti CHKO Bílé Karpaty na hranicích se Slovenskem působíme od roku 1996. Hospodaříme v systému ekologického zemědělství se šetrným přístupem k půdě a vytvořením kvalitních podmínek pro ustájení a chov zvířat. Mimo rostlinnou a živočišnou výrobu se zaměřujeme na zpracování vlastního BIO mléka v malé mlékárně, provozujeme pekárnu, ke zhodnocení ovoce slouží pěstitelská pálenice a pro zpracování masa a masných výrobků připravujeme vybudování vlastní bourárny masa.

Přihlaste se k odběru novinek

Přihlaste se k odběru našich novinek a zůstaňte s námi v kontaktu