V podhorské oblasti CHKO Bílé Karpaty na hranicích se Slovenskem působíme od roku 1996. Hospodaříme v systému ekologického zemědělství se šetrným přístupem k půdě a vytvořením kvalitních podmínek pro ustájení a chov zvířat. Mimo rostlinnou a živočišnou výrobu se zaměřujeme na zpracování vlastního BIO mléka v malé mlékárně, provozujeme pekárnu, ke zhodnocení ovoce slouží pěstitelská pálenice a pro zpracování masa a masných výrobků připravujeme vybudování vlastní bourárny masa.
Farma Filoun rodiny Šourkových se nachází na severní straně kopce Filoun (578 m. n. m) nad obcí Plavy v Jizerských horách v Liberecké kraji a je zaměřena na ekologický chov holštýnského skotu. Veškerá produkce mléka je zpracována na farmě ve vlastní mlékárně na bio výrobky. Zaměřujeme se převážně na výrobu tvarohů, másla, podmáslí a měkké tzv. čerstvé sýry. BIO Filounské podmáslí vzniká jako druhotný produkt při stloukání másla, má vysokou nutriční hodnotu a zvýšený obsah esenciálních mastných kyselin, podporuje trávení. Obsah tuku max. 1,5 %.
Rodinná firma s dlouholetou tradicí nabízí široký sortiment uzenářských výrobků z řemeslné výroby, včetně bavorských specialit. Navazuje tak na tradiční výrobu šumavských specialit dobře zauzených a tím i s neopakovatelnou chutí. Vyrábíme tradiční šumavské speciality i ostatní uzenářské zboží. Vše bez použití velkovýrobních technologií. Tradiční řemeslná výroba je návratem ke kvalitě. Naše maso pochází z ekologicky čisté oblasti podhůří Šumavy.
Firma Hadač a Zapletal byla založena v roce 1994 a zaměřuje se na dodávky čerstvého vepřového a hovězího masa a masných výrobků. Sortiment je tak široký, že si v něm ten „svůj“ výrobek vybere opravdu každý. Kvalitu jejich výrobků ocenilo v roce 2015 Sdružení českých spotřebitelů a udělilo firmě prostřednictvím Krajského hejtmana ocenění „Spokojený zákazník Jihomoravského kraje.“